OFERTA ORGANIZACJI WESEL 2015 r.
WERSJA STANDARD

Koszt - 170,00zł/os., dziecko do lat 12– 120,00zł/os., dzieci do lat 3 – bezpłatnie. W menu obiad oraz cztery ciepłe posiłki, zimne zakąski, owoce, napoje – 1litr/os., kawa oraz herbata wg potrzeb – na stołach w dzbankach.  W cenie zawarte są dwa białe pokrowce na krzesła Młodej Pary, świeczniki na stoły, obrusy - do wyboru  kolor  - biały lub ecri. Cena nie zawiera alkoholu, ciast, tortu oraz oprawy muzycznej uroczystości.

Poprawiny, czas trwania 5 godzin, wynajem sali, obsługa – 3000,00zł;

Nocleg – 55zł/os.; pokój dla Nowożeńców – GRATIS.
Stół wiejski (wędliny swojskie, smalec, ogórek kiszony, wiejski chleb)-  500 zł. 

Stół wiejski może być wystawiony podczas wesela lub podczas poprawin, opcja dwukrotnego przygotowania stołu na wesele oraz poprawiny – 1000zł.

Dekoracja sali – 1500,00zł – żywe kwiaty na stołach, wiązanka na stół Młodej Pary, dekoracje na sali z kwiatów sztucznych, bramka kwiatowa przed wejściem do hotelu. (Istnieje możliwość dekoracji sali w swoim zakresie, bez ponoszenia kosztów).

Dekoracja stołów – wianek z żywych kwiatów, świeca, szklany świecznik – 150zł/szt.

Auto do wynajęcia – na terenie Pszczewa - 500 zł, poza obręb miejscowości Pszczew – 150zł/godzina,  dekoracja samochodu – 200zł – bukiet, 4 kokardy na klamki.

Pokrowce na krzesła – 10zł/szt.

Czerwony dywan przed wejściem do hotelu oraz słupki ozdobne hotelowe) – 300zł.

Grill – obsługa kucharska oraz kelnerska, asortyment – kaszanka, karkówka oraz skrzydełka – 15zł/osoba. Grill ustawiony jest  na tarasie przy sali weselnej;

Rollbar – piwo do wyboru Tyskie lub Lech, pojemność 30 litrów – 360zł, 50 litrów. – 600zł. W cenie są szklane kufle do piwa.


Przykładowe menu – zmiany w menu do uzgodnienia przy podpisywaniu umowy lub na dwa tygodnie przed imprezą.
I - Powitanie chlebem i solą
1.    Obiad:
•    Rosół z kury z makaronem,
•    Kotlet schabowy – 70%,
•    Kotlet mielony- 70%,
•    Pierś z kurczaka [Dewolaj z serem]- 70%,
•    Rolada w sosie [zrazy wołowe] – 70%,
•    Ziemniaki,
2.    Surówki:
•    Z białej kapusty,
•    Z kapusty czerwonej,
•    Z marchewki,
•    Buraczki,
3.    Przekąski:
•    Filet z morszczuka w occie,
•    Ryba po grecku,
•    Śledź – rolmopsy,
•    Kurczak w galarecie,
•    Sałatka jarzynowa,
•    Ogórek, pomidor na półmisku,
•    Jajko faszerowane, jajko w sosie tatarskim,
•    Wędliny na półmiskach (salami, szynka, baleron),
4.    Napoje – 1 litr/os.
•    Fanta, Coca Cola
•    Sok w kartonach
•    Woda gazowana
•    Woda niegazowana,
•    Kawa, herbata – wg potrzeb,
•    Owoce - banan, mandarynka, winogrono, jabłko,
Godz. 20:30 – Flaczki,
Godz. 22:30 – Udko z kurczaka,
Godz. 1:30 – Barszcz z krokietem, z pieczarkami i kapustą,
Godz. 2:30 – Bigos kiełbasa śląska.

Warunki rezerwacji  wesela– po uzgodnieniu terminu następuje podpisanie umowy. Przy podpisywaniu umowy niezbędnym warunkiem jest wpłata zadatku w wysokości 10% wartości wesela. Kwota zadatku jest wliczana na poczet wesela, a w przypadku rezygnacji z imprezy zadatek ulega przepadkowi. Podpisanie umowy oraz dokonanie wpłaty zadatku są niezbędnymi elementami aby proces rezerwacji terminu był wiążący dla obu stron. Przy podpisywaniu umowy następuje wstępne określenie liczby uczestników przyjęcia, ostateczną liczbę gości podają Państwo na dwa tygodnie przed datą wesela.  Gwarantowaną liczbę uczestników przyjęcia można ostatecznie podać nie później niż 7 dni przed jego terminem. Ostatecznie podana liczba gości będzie podstawą do naliczenia należności za wesele.  Liczbę osób nocujących w hotelu Ośrodka prosimy podać nie później niż miesiąc przed terminem przyjęcia.  

Zapraszamy serdecznie.

    Wszelkie prawa zastrzeżone © 2015 Ośrodek Wypoczynkowy Karina